Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com
g

Hrčavka

Kanjon reke Hrčavka

Hrčavka je najveća pritoka Sutjeske. Njen kanjon se nalazi na planini Zelengori sa koje se spušta i uliva u Sutjesku. Čitavom svojom dužinom protiče kroz Nacionalni park Sutjeska. Izvire između planinskih grebena Zelengore: Planika (1.795 m), Ljubina foba (1.815 m), Orlovače (1.960 m) i Kozje strane (2.014 m). Hrčavka se nalazi na prostoru opštine Foča.

Hrčavka izvire na nadmorskoj visini od 1.570 m, u prosjeku teče na nadmorskoj visini od 700 do 900 metara, a u Sutjesku se uliva na nadmorskoj visini od 530 metara. Visinska razlika od izvora do ušća iznosi 1.030 metara, odnosno pad 76,3 m/km toka.

Izvor: Wikipedia

Vodopad Skakavac

Vodopad Skakavac se nalazi u prašumi Perućica, u sklopu Nacionalnog parka Sutjeska. Njegova visina iznosi nešto preko 81 m.

Izvor: Wikipedia

Follow us on Social Media