Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com
Grand Tara Bungalovi detalji

O nama

Pozivamo Vas da nas posetite

Zašto da odaberete baš nas?

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima. Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.

Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletima, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku.

U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp  ima wirelles internet. To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili  pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni.

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu.

Ljubitelji šetnje i biciklizma imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.

Šta drugo reći osim – ne propustite!

Vaš kamp Grand Tara

Grand Tara kanjoning

Aktivni odmor

Jedno mesto koje nudi sve.

Adrenalinski rafting, timski sportovi i odbojka na otvorenom terenu, izleti do prirodnih dragulja za koje niste znali da postoje u Srbiji – jedno mesto nudi sve. Naši licencirani skiperi prilagodjavaju ture Vašoj fizičkoj kondiciji i interesovanjima.

New

Domaća hrana

Hrana koja se priprema polako

Jagnjetina pod sačem, domaće pite i hlebovi, uštipci sa sirom i domaćim džemovima su samo neke od specijaliteta u kampu Grand Tara. Hrana se priprema od lokalnih organskih namirnica i po receptima koji se prenose sa kolena na koleno.

meso-ispod-saca grang kamp tara
grand tara o nama smestaj

Komfor u prirodi

Potpuno nov smeštaj

Nove sobe i bungalovi od hrastovog drveta sa sopstvenim kupatilom i grejanjem spajaju boravak u prirodi sa savremenim standardima udobnosti. Sve sobe imaju obezbeđen WiFi, redovno hemijski održavanu posteljinu, udobne i antialergijske jastuke i dušeke, toaletne potrepštine i peškire. Mi smo pet friendly.

New

Organizovan prevoz iz Beograda

Novim i udobnim prevozima dovozimo Vas iz Beograda u Grand Tara kamp

Zbog velikog interesovanja naših gostiju, od ove godine organizujemo prevoz iz Beograda do Grand Tara kampa, kao i povratakm u Beograd nakon aranžmana. Naš nov vozni park je opremljen novim autobusima i kombijima, sa klimom, udobnim sedištima i dovoljno komfora.

New
Grand Tara prevoz enterijer

Lux smeštaj

WiFi

Izdvojeno kupatilo

Pet friendly

Prevoz iz Beograda

Parking

Domaća kuhinja

Bar

Kamp

Živa svirka

Tereni i igraonice

Sauna

Naši gosti su za nas prioritet

Zašto nam je važno da budete zadovoljni.

Dobar glas daleko se čuje, kaže narodna izreka.

Grand kamp tara želi da Vaš odmor bude naša preporuka.

U moru rafting kampova, Grand Tara se izdvaja novim smeštajem sa izdvojenim kupatilima, izuzetnoj lokaciji na ušću reka Tare i Pive, usluzi potpuno prilagodjenoj gostima i specijalitetima za svakog gosta (domaća hrana, vegetarijsnska, vegan, bezglutenska ishrana, hrono ishrana prema preporukama dr Ane Gifing). Mi smo pet-friendly i volimo Vaše ljubimce.

Trudimo se da svaki aspekt Vaše ličnosti bude zadovoljan: osim raftinga i sportskih aktivnoskti poput kanjoninga, odbojke, planinarenja i zipline-a, služimo Vam hranu za dušu po posebnoj recepturi, a trudimo se da Vam odmor bude udoban u našim novim sobama sa sopstvenim kupatilima, sauni ili na terasi restorana uz domaću kaficu.

Organizujemo i teambuilding za veće timove, a imamo obezbedjen ima wirelles internet u svim sobama. 

Pročitajte šta su naši gosti napisali o nama i pridružite im se.

Hrcavka kanjoning Grand Tara

Hrčavka

125€
Nevidio Grand Tara rafting

Nevidio

125€
Zipline Grand Tara

Zipline

Sastavite sami

Napravite kombinaciju koja najviše odgovara Vašem vremenu i interesovanjima.
Jeep safari Grand Tara

Jeep safari

Sarajevo Grand Tara

Sarajevo izlet

Grand Tara rafting

Vikend aranžman 3 dana+1 spust

135€

Team Building

Grand Tara satori noc

Kampovanje

Miks tura

Rafting 100km

Rafting 100 km

300€
Rafting Grand Tara

3dana+1spust

110€

Rafting radnim danima – popust od 20% na sve aranžmane

Odaberite svoju rafting avanturu

Rezervišite svoje putovanje putem kontakt forme

Ukoliko želite da rezervišete Vašu rafting avanturu, odmor u prirodi ili neki od interesantnih izleta, pošaljite nam upit putem kontakt forme sa leve strane.

Mi ćemo se potruditi da Vam izadjemo u suret i organizujemo odmor po Vašoj meri.

Javite nam se na vreme kako bismo Vam organizovali prevoz do kampa direktno iz Beograda.

Posebne povoljnosti nudimo za otganizovanje teambuildinga kod nas.

Pratite nas na društvenim mrežama.

Kod nas ste uvek dobrodošli!

Follow us on Social Media