Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com
grand tara smestaj

Smeštaj

Komfor u prirodi

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u:

  • komfornim sobama sa kupatilima
  • višekrevetnim bungalovima sa kupatilima
  • dvokrevetnim bungalovima. 

U okviru kampa nalaze se restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom, igraonica na otvorenom za najmlađe, teren za odbojku i sauna od 30 m2 sa tuš kabinama i toaletima, koji Vas čekaju nakon uzbudljivog raftinga.

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto.

Privatne sobe

Kapacitet kampa Grand Tara od85 kreveta raspoređen je u komfornim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima. 

Komforne sobe su opremljene sopstvenim kupatilima i grejanjem.

U ponudi imamo višekrevetne sobe, krevete na spratove i king-size krevete.

Vodimo računa da se sve sobe redovno čiste i održavaju, kao i da imaju redovno hemijski održavanu posteljinu, udobne i antialergijske jastuke i dušeke, toaletne potrepštine i peškire.

Sve sobe imaju obezbeđen WiFi.

Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.

Višekrevetni bungalovi

Bungalovi obezbedjuju smeštaj za više osoba, i opremljeni su udobnim krevetima i kupatilima. Naša ideja je da sobe i bungalovi spajaju boravak u prirodudi sa savremenim standardima udobnosti.

Vodimo računa da se svi bungalovi redovno čiste i da imaju redovno hemijski održavanu posteljinu, udobne i antialergijske jastuke i dušeke, toaletne potrepštine i peškire.

Bungalovi imaju obezbedjeno grejanje za hladne noći na Tari.

Obezbedjen je WiFi, kao i boravak za kućne ljubimce.

Kampovanje i kamp kućice

Grand Tara kamp svojim gostima obezbedjuje mogućnost kampovanja u sopstvenim šatorima. Svim kamperima je obezbedjena struja i voda, kao i besplatno koriščenje svih zajedničkih prostora kampa Grand Tara.

Za one koji preferiraju kampovanje u nešto više komfora, obezbedili smo kamp kućice sa priključcima za struju i vodu.

Detaljne cenovnike pogledajte u okviru naše ponude.

Follow us on Social Media