Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com

Kampovanje u sopstvenim šatorima

Da li želite da odmarate pod sopstvenim uslovima?

Grand Tara kamp svim svojim gostima obezbedjuje mogućnost kampovanja u spostvenim šatorima.

Svim kamperima će biti obezbedjena struja i voda, kao i parking i korišćenje svih zajendičkih prostora kampa.

Gosti u Grand tara kampu mogu dogovoriti i neki od naših izleta i raftinga, kako bi svoj odmor učinili nezaboravnim.

 • Destinacija

 • Polazak

  Grand Tara kamp
 • Vreme Polaska

  Preporučeno je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 10h.
 • Vreme Povratka

  Posle podne.
 • Dress Code

  Sportska i udobna garderoba i obuća. Oprema u kampu biće obezbedjena.
 • Uključeno

  Kampovanje sa obezbeđenom strujom i vodom
  Noćenje
  Osiguranje
  Parking
  Takse
 • Nije Uključeno

  Rafting
  Skipper
  Zipline
  Doručak
  Kupanje u bazenu
  Oprema
  Prevoz autobusom
  Ručak
  Transferi
  Večera
  Vodič
1

Dolazak, Odmor i Odlazak: Departure

Grand Tara kamp svim svojim gostima obezbedjuje mogućnost kampovanja u spostvenim šatorima. Svim kamperima će biti obezbedjena struja i voda, kao i parking i korišćenje svih zajendičkih prostora kampa.   Dolazak,dani odmora i odlazak su u sopstvenoj režiji.   Gosti u Grand tara kampu mogu dogovoriti i neki od naših izleta i raftinga, kako bi svoj odmor učinili nezaboravnim.

Lokacija

Grand kamp Tara

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.
Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima.
Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.
Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp  ima wirelles internet.
To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili  pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni. U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.  
Follow us on Social Media