Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com

Posebne pogodnosti za team building

Kontaktkirajte nas da dogovorimo plan i program

Rafting kamp Grand Tara nudi posebne pogodnosti prilikom organizovanja Team Buildinga. Organizujemo Team Buildingde do 85 članova, uz plan i program koji dogovorimo upravo sa vama. U zavisnosti od vasih zahteva kao i broja članova formiramo cenu tako da obe strane budu zadovoljne.

Na jednom mestu nudimo vasem timu sve sto je neophodno kako biste na kratko pobegli od posla, opustili se i uživali u prirodi sa omiljenim kolegama, zblizili se, stvorili čvrste veze među zaposlenima i ojačali timski duh, podigli efikasnost tima i vratili se na posao odmorni i spremni za nove pobede.

 • Destinacija

 • Polazak

  Grand kamp Tara
 • Vreme Polaska

  Preporučeno je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 10h. no je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 10h.
 • Vreme Povratka

  Posle podne.
 • Dress Code

  Sportska i udobna garderoba i obuća. Oprema u kampu biće obezbedjena.
 • Uključeno

  Doručak
  Kampovanje sa obezbeđenom strujom i vodom
  Kupanje u bazenu
  Noćenje
  Oprema
  Osiguranje
  Parking
  Prevoz autobusom
  Ručak
  Takse
  Transferi
  Večera
  Vodič
 • Nije Uključeno

  Rafting
  Skipper
  Zipline
1

Dani boravka:Dolazak, Odmor, Odlazak

Rafting kamp Grand Tara nudi posebne pogodnosti prilikom organizovanja Team Buildinga. Organizujemo Team Buildingde do 85 članova, uz plan i program koji dogovorimo upravo sa vama. U zavisnosti od vasih zahteva kao i broja članova formiramo cenu tako da obe strane budu zadovoljne. Kontaktirajte nas za više informacija.

Lokacija

Kamp Grand Tara

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore. Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima.  Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli. Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp  ima wirelles internet.  To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili  pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni. U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka. Šta drugo reći osim – ne propustite! Vaš kamp Grand Tara.
Follow us on Social Media