Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com

Na Drini ćuprija

Etno selo koje vredi posetiti, uz obilazak čuvenog mosta i ručak u Višegradu

Andrićgrad ili kako ga još nazivaju Kamengrad, na ušću reka Drine i Rzave u Višegradu, poseduje gradsko pozorište, bioskop, gradsku upravu, Andrićevu gimnaziju, crkvu, spomen kuću čuvenog nobelovca Ive Andrića.

Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe. Put od našeg kampa do Višegrada trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuveni most Na Drini ćuprija, zatim Andrićgrad. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping. Ručak će biti organizovan u dogovoreno vreme grupe u Višegradu. Nakon čega se u dogovoreno vreme nalazimo na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu.

Cena uključuje:

 • Sve transfere spomenute u opisu
 • Profesionalnog vodiča
 • Ručak u Višegradu

Dodatne informacije:

 • Konzumacija pića na kampu nije uračunata u cenu
 • Za realizaciju ovog programa minimalan broj učesnika je 4 ili se možete priključiti postojećoj grupi
 • Individualni troškovi učesnika nisu uračunati u cenu
0 Noćenja
12+ God.
 • Destinacija

 • Polazak

  Grand kamp Tara
 • Vreme Polaska

  9h
 • Vreme Povratka

  15h
 • Dress Code

  Udobna garderoba i obuća.
 • Uključeno

  Osiguranje
  Ručak
  Takse
  Transferi
  Vodič
 • Nije Uključeno

  Rafting
  Skipper
  Zipline
  Doručak
  Kampovanje sa obezbeđenom strujom i vodom
  Kupanje u bazenu
  Noćenje
  Oprema
  Parking
  Prevoz autobusom
  Večera
1

Jutro: Polazak

Polazak je planiran nakon doručka ili prema dogovoru grupe.
2

Pre podne: Obilazak Andrićgrada i znamenitosti

Put od našeg kampa do Višegrada trajaće oko sat i po. Nakon dolaska u grad, pored obilaska znamenitosti grada, obilazimo i čuveni most Na Drini ćuprija, zatim Andrićgrad. Dobijate slobodno vreme za samostalno razgledanje i sopping.
3

Pre podne: Ručak u višegradu i povratakm u kamp

Ručak će biti organizovan u dogovoreno vreme grupe u Višegradu. Nakon čega se u dogovoreno vreme nalazimo na dogovorenom mestu i krećemo nazad ka našem kampu.

Lokacija

Andrićgrad

Andrićgrad ili Kamengrad je grad, kulturni centar i vrsta etno-sela, koji se nalazi na lokaciji Ušće na samom ušću rijeka Drina i Rzav u Višegradu čiji je idejni tvorac režiser Emir Kusturica. Za posjetioce je otvoren 5. jula 2012.
Grad je izgrađen od kamena i u njemu se nalazi pedesetak objekata. U gradu postoji gradsko pozorište, moderni bioskop, gradska uprava, akademija lijepih umjetnosti, zgrada Andrićeve gimnazije, riječna marina i pristanište, hoteli, trgovi, crkva, stari han, dućani i spomen kuća Ive Andrića. U okviru akademije lepih umetnosti koja će postojati u Kamengradu, radiće Fakultet za režiju. Očekuje se i da Srbija, a možda i neke druge zemlje, otvore svoje konzulate i počasne konzulate u Andrićevom gradu. 28. juna 2013. godine otvoren je Andrićev institut.
Ovde je 2016. osnovana međunarodna Akademija umetnosti za školovanje glumaca, reditelja i srodnih zanimanja.
Crkvu posvećenu Svetom caru Lazaru i Kosovskim mučenicima, na Vidovdan 28. juna 2014. godine osveštao je Patrijarh srpski Irinej.
Izvor: Wikipedia
Follow us on Social Media