Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com

Jednodnevni aranžan

Nikada niste probali rafting?

Jednodnevni rafting je aranžman bez noćenja i obroka, osmišljen je kao najkraća i najjeftinija varijanta da isprobate rafting Tarom. Rafting traje od 3 do 4 sata i ruta je duga oko 25 km. Aranžman može da se kombinuje sa pićem i posluženjem po izboru koje se dodatno plaća. Osiguranje, boravišne takse, takse za rafting, takse za Nacionalni park su uključeni u cenu.

0 Noćenja
18+ God.
 • Destinacija

 • Polazak

  Grand kamp Tara
 • Vreme Polaska

  Preporučeno je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 14h.
 • Vreme Povratka

  Nakon 3-4h rafting se završava i očekuje se povratak do kampa.
 • Dress Code

  Sportska i udobna garderoba i obuća. Oprema u kampu biće obezbedjena.
 • Uključeno

  Rafting
  Skipper
  Oprema
  Osiguranje
  Parking
  Takse
  Transferi
 • Nije Uključeno

  Zipline
  Doručak
  Kampovanje sa obezbeđenom strujom i vodom
  Kupanje u bazenu
  Noćenje
  Prevoz autobusom
  Ručak
  Večera
  Vodič
1

Jutro: Dolazak u kamp

Preporučeno je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 14h.
2

Pre podne: Dobrodošlica

Pri dolasku u kamp čeka vas piće dobrodišlice i naše ljubazno osoblje. Nakon toga biće vam prezentovana opšta pravila bezbednosti kao i uputstva ponašanja prilikom raftinga. Takođe biće vam podeljena sva neophodna oprema koja će vaš spust učiniti bezbednim i prijantnim (neoprensko odelo i čizme, prsluk, kaciga).
3

Pre i posle podne: Početak avanture

Sledi odlazak do Brštanovice, našim terenskim vozilima, koja je početna tačka raftinga i početak nezaboravne avanture i adrenalina. Na samom raftingu očekuje vas preko 30 bukova i priroda koja ostavlja bez daha.
4

Posle podne: Povratak u kamp

Nakon 3-4h rafting se završava i stižemo do rafting kampa. Sledi razduživanje opreme i tuširanje, nakon čega se završava i naše druženje do nekog sledećeg puta.

Lokacija

Grand kamp Tara

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.
Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima. 
Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.
Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp  ima wirelles internet. 
To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili  pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni. U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.  
Follow us on Social Media