Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.

Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima

U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.

 

+387 65 290 343 +381 64 943 27 66
Foča
office@raftinggrandtara.com

Trodnevni rafting – aranžman za radne dane

Ostvarite uštede na najpopularnijem našem aranžmanu ako dolazite radnim danom

Broj noćenja: 2 noćenja

Broj obroka: 5 obroka (Večera, doručak, ručak, večara, doručak)

Aktivnosti: Rafting rekom Tarom

U cenu uračunato:

 • Dva noćenja u sobi ili bungalu u kompleksu rafting centra Grand Tara
 • 5 obroka
 • Prevoz od kampa do mesta početka spusta
 • Sve takse
 • Licencirani skipper
 • Neophodna oprema tokom spusta

Dodatne informacije:

 • Konzumacija pića na kampu nije uračunata u cenu
 • Detaljan jelovnik za aranžmane u koje je uključen obrok, možete pogledati ovde
 • Prethodno iskustvo nije potrebno
 • Za realizaciju programa ne postoji minimalan broj učesnika
 • Zadržavamo pravo procene spremnosti učesnika
 • Vaša sigurnost nam je na prvom mestu
2 Noćenja
18+ God.
 • Destinacija

 • Polazak

  Grand kamp Tara
 • Vreme Polaska

  Preporučeno je da dolazak u kamp bude u prepodnevnim časovima, najkasnije do 10h.
 • Vreme Povratka

  Posle podne.
 • Dress Code

  Sportska i udobna garderoba i obuća. Oprema u kampu biće obezbedjena. Oprema u kampu biće obezbedjena.
 • Uključeno

  Rafting
  Skipper
  Doručak
  Noćenje
  Oprema
  Osiguranje
  Parking
  Ručak
  Takse
  Transferi
  Večera
  Vodič
 • Nije Uključeno

  Zipline
  Kampovanje sa obezbeđenom strujom i vodom
  Kupanje u bazenu
  Prevoz autobusom
1

Dan 1: Dolazak i smeštaj

Dolazak u rafting centar Grand-Tara u vremenu koje vama odgovara. Pri dolasku u kamp čeka vas piće dobrodišlice i naše ljubazno osoblje. Smeštanje u bungalove ili sobe. Večera i druženje uz logorsku vatru (vikendom i muziku). Noćenje.
2

Dan 2: Rafting avantura

Duručak i rafting može da počne. Biće vam prezentovana opšta pravila bezbednosti kao i uputstva ponašanja prilikom raftinga. Takođe biće vam podeljena sva neophodna oprema koja će vaš spust učiniti bezbednim i prijantnim (Neoprensko odelo i čizme, prsluk, kaciga). Sledi odlazak do Brštanovice, našim terenskim vozilima, koja je početna tačka raftinga, i početak nezaboravne avanture i adrenalina. Na samom raftigu očekuje vas preko 30 bukova i priroda koja ostavlja bez daha. Nakon 3-4h, rafting se završava i stižemo do rafting kampa. Sledi razduživanje opreme i tuširanje. Ručak. Posle ručka slobodno vreme možete provesti uživanjem u prirodi, igranjem stonog fudbala, stonog tenisa, odbojke na pesku ili za neki od izleta iz naše ponude. Večera. Noćenje.
3

Dan 3: Odmor u kampu

Duručak, nakon čega se završava i naše druženje do nekog sledećeg puta. Slobodno vreme tokom aranžmana možete iskoristiti za neki od izleta iz naše ponude.

Lokacija

Grand kamp Tara

Rafting kamp Grand Tara nalazi se 20 km uzvodno od Foče, pored  ušća reka Tare i Pive gde se rađa reka Drina. Okružen je  prelepim planinama – Vučeva, Maglića, Vukuše, Pliješa, Zelengore.
Kapacitet kampa je 85 kreveta raspoređenih u novim sobama sa kupatilima, višekrevetnim bungalovima sa kupatilima  i dvokrevetnim bungalovima.
Kamp je pet friendly, vaši ljubimci su više nego dobrodošli.
Kamp ima saunu od 30 m2 sa tuš kabinama i wc, koja vas dočekuje posle uzbudljivog raftinga. Takođe dok se odmarate obezbeđena je igraonica na otvorenom za najmlađe. Kamp poseduje teren za odbojku. U okviru kampa je restoran poluotvorenog tipa od 170 m2 sa vrhunskom domaćom kuhinjom. Kamp  ima wirelles internet.
To vam ujutro, uz vruće projice, domaći hleb i pršut, kao i nezaobilazni kajmak i sir iz katuna sa visine preko 1000 m, pruža neponovljiv osećaj dok prelistavate svoju elektronsku poštu i spremate se u jednu od nezaboravnih avantura koje vam ova priroda pruža. Dok ćete tokom dana osetiti miris jagnjetine ispod sača, ražnja, ili  pastrmke, a u kome možete naručiti i divljač i vegeterijanski meni. U kampu Grand Tara poštuju se sva pravila koja vašu bezbednost stavljaju na prvo mesto. Tako na splavarenju dobijate specijalna odela, kacige za rafting i svu neophodnu opremu. Oni koji žele šetnju ili vožnju biciklima imaju nebrojano mnogo izbora, od planinarenja, obilaska jezera koja se prostiru na tri nacionalna parka.
Šta drugo reći osim – ne propustite!
Vaš kamp Grand Tara.  
Follow us on Social Media